
Foto: 'printscreen:insta
LJUTA KRILCA SA KIKIRIKIJEM Pikantna rapsodija ukusa za prave gurmane
Začinjena i ljuta, a meso se lepi za prste.
Potrebno je
- 1 kg krilaca
- 2 glavice crnog luka
- 2 šargarepe
- 2 dl belog vina
- 100 g kikirikija
- 1 kašičica ljute začinske paprike
- 2 kašičice gustina
- ulje
Priprema
Pomešajte ljutu papriku i gustin i time dobro natrljajte krilca. Sitno iseckajte crni luk. Na ulju propržite krilca sa obe strane, izvadite ih i dodajte seckani luk i šargarepu. Propržite povrće, vratite krilca i nalijte belo vino. Dinstajte oko 20 minuta dok meso ne omekša. Pred kraj dodajte kikiriki. Poslužite kuvani pirinač.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

HRSKAVO SPOLJA I SOČNO IZNUTRA: Najjednostavniji recept za jagnjeće pečenje

JEFTIN I LAGAN: Kolač od keksa savršen za tople dane

SUTRA JE POSLEDNJI DAN POSTA: Na Veliku subotu se pridržavajte strogih pravila

PO BAKINOM RECEPTU: Kako da ofarbate jaja za Vaskrs na prirodan način?
