Izvor: TELEGRAF
19.04.2024 u 21:46
0

Saslušan uhapšeni Beograđanin zbog proganjanja bivše devojke: Ostavljao joj hranu i slatkiše na automobilu

Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prema okrivljenom odredio pritvor

F.P. (34) saslušan je danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog krivičnog dela Proganjanje iz člana 138a stav 1. Krivičnog zakonika.

Okrivljenom se stavlja na teret da je krivično delo izvršio na štetu svoje bivše emotivne partnerke kojoj je u vremenskom periodu od meseca novembra 2023. godine do aprila 2024. godine, uprkos činjenici da oštećena ne želi komunikaciju sa njim, slao poruke putem elektronske pošte i društvenih mreža, pa je u više navrata dolazio na radno mesto oštećene i ostavljao joj slatkiše i hranu na automobilu.

Okrivljeni je negirao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da mu je već izrečena mera zabrane prilaska oštećenoj, koja je produžena dana 10.04.2024. godine rešenjem Trećeg osnovnog suda u Beogradu, nadalje da je okrivljeni dva puta pravnosnažno osuđen i da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi uticati na oštećenu, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prema okrivljenom odredio pritvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter