Izvor: Happy BSC
05.04.2022 u 13:17
0

KRVAVI SUKOB ĆE SE NASTAVITI! Oglasili se Britanci – saopštili su TRI KLJUČNE TAČKE o ratu u Ukrajini

Ukrajinske snage ponovo su zauzele „ključno područje“ na severu zemlje, saopštilo je britansko ministarstvo odbrane u svom najnovijem izveštaju o oceni ratne situacije u Ukrajini.

Britanci navode tri ključne tačke u novom izveštaju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prva tačka je da su ukrajinske snage ponovo zauzele ključno područje na severu Ukrajine, nakon što su Rusiji uskratile mogućnost da osigura svoje ciljeve i primorale ruske snage da se povuku iz oblasti oko Černihiva i severno od Kijeva.

Druga stvar je da su borbe na niskom nivou i da će se verovatno nastaviti u nekim delovima novoosvojenih regiona, ali će biti značajno smanjene tokom ove nedelje, kada se ostatak ruskih trupa povuče.

Treća tačka iz britanskog izveštaja je da će mnoge ruske jedinice koje se povlače iz severne Ukrajine verovatno zahtevati značajno preopremanje i rekonstrukciju pre nego što budu dostupne za preraspoređivanje za operacije u istočnoj Ukrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter