Izvor: Kurir
12.05.2024 u 11:32
0

EVO KAKO JE BEJBI LAZANJA REAGOVAO KADA JE ŠVAJCARSKA PROGLAŠENA ZA POBEDNIKA: Hrvatskoj za dlaku izmakla pobeda na Evroviziji

Pobedu na Evroviziji 2024 je odnela Švajcarska i Nemo Metler sa pesmom „The Code“.

Za velikog favorita je važila Hrvatska i njen predstavnik Bejbi Lazanja sa pesmom „Rim Tim Tagi Dim“, međutim, pobeda im je izmakla u finalu Evrovizije 2024.

Švajcarska je na kraju imala ukupno 591 poena, a Hrvatska 547.

Baby Lasagna je dobio najviše glasova publike, 337 bodova, dok je Švajcarska dobila 226 glasova publike.

Na zvaničnom Instagram profilu Evrovizije objavljen je trenutak kada je kao pobednik proglašena Švajcarska.

Baby Lasagni je pobeda izmakla za dlaku, a u video u nastavku pogledajte njegovu reakciju tokom proglašenja.

Podsetimo, predstavnik Švajcarske Nemo Metler osvojilo je prvo mesto u finalu „Evrovizije 2024“. Nemo je u foto finišu takmičenja bilo drugo mesto na kladionicama, a posle glasanja uspelo je ipak da dođe do prvog mesta.

Već mesecima unazad za glavnog favorita važio je Baby Lasagna iz Hrvatske sa pesmom „Rim Tim Tagi Dim“ i nalazio se na prvom mestu za pobedu na kladionicama, a sinoć je zauzeo ipak drugo mesto.

Prvu izjavu Lazanja je dao odmah nakon poraza.

– Bilo je super, bilo je napeto, drago mi je da smo završili drugi, srećan sam i zadovoljan sam. Naravno, bilo bi mi draže da smo završili prvi. Mislim da smo dali sve od sebe i da je publika pokazala da smo učinili ipak nešto dobro – kazao je.

– Mislim da se možemo ponositi s ovim drugim mestom. Ja se ponosim. Sve smo napravili kako treba, mi smo zadovoljni, znamo da moramo doći kući i mirno spavati – poručio je Lazanja za HRT.

Nakon proglašenja pobednika Nemo nije mogao da sakrije koliko je srećan, ali i suze u očima zbog uspeha.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter