Izvor: STIL
16.05.2024 u 08:39
0

IMALA JE 16, A ON 38 GODINA KAD MU JE POSTALA LJUBAVNICA: Pričao da je od SELJANKE napravio DAMU pa je ženio 2 puta

Ljubavni život Sofije Loren i Karla Pontija prepun je skandaloznih, ali i romantičnih detalja

Sofija Loren je upoznala ljubav svog života, Karla Pontija, kao mlada 16-godišnja devojka. Nije ga zanimalo ni to što je u tom trenutku bio oženjen, već se zainteresovao za njenu obuku: naučio ju je manirima, oslobodio se akcenta, naterao je da čita knjige o umetnosti i insistirao da nauči engleski. Štitio ju je i brinuo o njoj. Ubrzo se između njih rodila ljubav, a nije ih sprečila ni 22-godišnja razlika u godinama.

Prvi test ljubavi je bio da je Karlo Ponti već oženjen i da ima dvoje dece. Tada je bilo potrebno dobiti dozvolu za razvod od Vatikana. Ali niko nije hteo da mu ga da, pa su ljubavnici morali da odu na put. Otišli ​​su u Meksiko 1957. godine, gde se Ponti razveo od svoje žene i oženio Loren. I izgledalo je kao da je trebalo da budu srećni.Ali nakon povratka kući, supružnici su se suočili sa novim problemima. U Italiji njihov brak nije bio priznat kao legalan.

„SREĆAN SAM KAD SE PORODICA ŠIRI“ : Petar Grašo otkrio kako Hana podnosi trudnoću

Ponti je optužen za bigamiju, a Loren za ilegalnu kohabitaciju. Nisu imali pravo ni da se pojavljuju zajedno u javnosti. Ali ne želeći da poštuju pravila društva i prekinu svoju vezu, par je napustio zemlju i živeo u egzilu dugi niz godina dok su pokušavali da povrate pravdu

 

Pokušaji da se ovo pitanje reši bili su neuspešni i na kraju je par otišao u Francusku i stekao francusko državljanstvo. Pontijeva bivša supruga takođe je morala da promeni svoje državljanstvo u francusko da bi podnela zahtev za razvod. I konačno, 1966. godine, Sofija i Karlo su se ponovo venčali. Ovog puta njihov brak je bio zvaničan.Ali Loren nije želela samo da bude udata žena, ona je želela da ima porodicu sa decom i sanjala je da bude majka. Nažalost, ovo nije bilo tako jednostavno. Glumica je imala 2 pobačaja, nakon čega je prošla hormonski tretman. I vredelo je.

 

Sofija je zatrudnela sa 34 godine, ali su je lekari iz predostrožnosti stavili na odmor u krevetu. Odlučila je da posluša njihov savet i mesecima je vodila povučeni način života iz hotelske sobe u Ženevi. A 29. decembra 1968. rodila je njihovog prvog sina Karla Pontija mlađeg. A 4 godine kasnije 6. januara 1973. rodila je njihovog drugog sina Edoarda Pontija.Karlo Ponti je bio njen muž, prijatelj, otac, producent i ljubavnik. Učinio je od nje ono što jeste, i zajedno su nepokolebljivo izdržali sve udare sudbine. Bili su srećni, voleli se i ostali zajedno pola veka sve do trenutka kada je 2007. godine Karlo Ponti preminuo od plućnih komplikacija. Te godine je trebalo da bude njihova zlatna godišnjica venčanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter