Izvor: KURIR
17.05.2024 u 13:39
0

UBICA VLASNIKA MENJAČNICE OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU: U Novom Sadu presuda za smrt Janićijevića! NJEGOV SESTRIĆ: Zadovoljni smo!

U Višem sudu u Novom Sadu danas je na doživotnu robiju osuđen Bojan Jovičić (45) zbog toga što je na svirep i podmukao način i iz koristoljublja, ubodima nožem usmrtio vlasnika menjačnice Jovana Janićijevića (46).

Potvrdio Jovanov sestrić Đorđe koji je za Kurir rekao da je porodica zadovoljna maksimalnom kaznom na koju je Jovičić osuđen.

– Mogu da kažem da smo srećni, ako ovo može da se nazove srećom i ako možemo da kažemo da je pravda pobedila. Zadovoljni smo presudom, ali će nam zauvek ostati žal za našim Jovanom – rekao je Đorđe i dodao da je osuđeni hladnokrvno saslušao presudu, posle čega su ga sproveli nazad u pritvorTokom postupka je nesumnjivo dokazano da je Jovičić počinio delo na način na koji je to opisano u optužnici. 

DVE SAOBRAĆAJKE U BEOGRADU! U Surčinu se sudarili autobus i motor, u centru grada oboren motociklista: Hitno prevezen u Urgentni!

Tužilac Jelena Stojaković Mustakas je naglasila da je Janićijević zadobio 11 ubodnih i 26 reznih rana, od kojih je preminuo. Okrivljeni je negirao da je kobnog dana došao s namerom da usmrti Janićijevića, već ne naveo da je bio napadnut i da se branio. Smatram da se ne može potpuno pokloniti vera odbrani okrivljenog jer je odbranu izneo tek kada se detaljno upoznao sa dokaznim postupcima – predočila je tužilac Stojaković Mustakas.

 

Bojan Jovičić je bio optužen da je 24. januara prošle godine u novosadskom naselju Adice ubio vlasnika menjačnice Jovana Janićijevica, a potom pobegao. Uhapšen je 2. februara prošle godine na granici Austrije i Nemačke po međunarodnoj poternici Srbije, a 19. marta je izručen Srbiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter