Izvor: alo
30.05.2024 u 21:38
0

BIVŠI MILICE TODOROVIĆ PROSUO MORE UVREDA: Lazar nakon raskida osuo paljbu- Nikad se nisam ložio na nju

Milica Todorović raskinula je sa Lazarom Granićem. Pevačica je bila inicijator, a Lazar se sada prvi put oglasio nakon raskida.

Domaći mediji navodili su da se Lazaru svojevremeno dopadala Luna Đogani, te je on ovom prilikom prokomentarisao navode.

Milica Todorović

Foto: Printscreen/instagram

 

 Moram da vam otkrijem konačno jednu veliku tajnu! Pa ja ni ne poznajem Lunu Đogani, niti sam je u životu video, niti sam se ložio na nju – poručio je Granić putem Instagrama.

„U dobrim smo odnosima“

Milica Todorović se, te potvrdila raskid.

– Istina je, Lazar i ja nismo zajedno. Prosto su nam se putevi razišli. Ostali smo u dobrim odnosima, čujemo se s vremena na vreme i to je to – rekla je Milica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter