Izvor:
31.05.2024 u 16:23
0

IZGLEDA KAO DA JE ANOREKSIČNA: Poznata pevačica otkrila kako je za 6 meseci smršala 50 kilograma

Ona je ove kilograme eliminisala za samo šest meseci. Međutim, tu se nije zaustavila. Od bucke je postala kostur

Pevačica Džesika Simpson je nakon trudnoće kuburila sa viškom kilograma koji su joj predstavljali veliki problem, a sada, nakon nekoliko meseci, smršala je čak 45 kilograma.

Džesika se treći put ostvarila u ulozi majke, a tokom trudnoće je imala više od 100 kilograma. Međutim, posle dužeg vremena mnogi su se iznenadili kada su je videli gotovo prepolovljenu.

Na Instagramu se pohvalila svojom stesanom linijom na kojoj je radila šest meseci. Za to vreme je značajno smršala i sada ima 63 kilograma.

Džesika se ugojila skoro 50 kilograma, a onda je, pošto je uvela velike promene u svoj životni stil i promenila način ishrane, uspela isto toliko i da oslabi. Ona je ove kilograme eliminisala za samo šest meseci. Međutim, tu se nije zaustavila. Od bucke je postala kostur. Džesikini poslednji snimci na društvenim mrežama zaista zabrinjavaju. Osim što je izuzetno mršava, njeni fanovi primetili su i da otežano govori, te da ne deluje dobro.

Ovde nešto nije u redu“

„Boli me srce od ovoga. Izgleda jako bolesno“

„Šta se dogodilo s njenim licem. Jedva govori. Sramota“

„Ovo je potresno“

„Šta je žena napravila od sebe“

„Boli me srce od ovoga. Izgleda jako bolesno“

„Šta se dogodilo s njenim licem. Jedva govori. Sramota“

„Ovo je potresno“

„Šta je žena napravila od sebe“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter