Izvor: Kurir
04.06.2024 u 11:01
0

TEŠKO JUTRO ZA DNJEPAR: Među povređenima ima i dece!

Rusi su projektilima napali grad Dnjepar u noći između 3. i 4. juna. Osmoro ljudi, među kojima su i deca, povređeno je, a civilna infrastruktura i vozila su oštećeni kao posledica pada olupine sa presretnutih ciljeva.

„Ovo je teško jutro za Dnjepar“

„Ovo je teško jutro za Dnjepar. Neprijatelj je napao naš grad. Snage protivvazdušne odbrane oborile su dva projektila, ali krhotine su oštetile civilnu infrastrukturu, izbio je požar, a ima i povređenih“, rekao je Serhij Lisak, regionalni guverner.

SERGEJ RBJAKOV UPOZORIO: SAD blizu „fatalne“ pogrešne računice

„Među povređenima je dvoje maloletnika. Jednomesečni dečak je u dobrom stanju i lečiće se ambulantno. 17-godišnjak je završio u bolnici“, dodao je. Oštećeno je 15-ak automobila i razbijena su stakla na privatnim kućama, stambenim zgradama i bolnici.

Državna služba za vanredne situacije saopštila da je broj povređenih u posledicama jutarnjeg napada porastao na 8, uključujući 2 dece.

Sve neophodne službe su na licu mesta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter