Ishrana
Izvor: Alo
07.06.2024 u 11:37
0
TAJNA SOČNE GIBANICE: Topiće se u ustima!
Ako želite da napravite ukusnu pitu, potrebno je da preliv bude savršen.
Donosimo vam recept koji koriste kuvari kada prave gibanicu.
Potrebno je
- 8 kašika brašna
- 1 suvi kvasac
- 2 šolje mleka
- 1 šolja ulja
- so ili šećer (u zavisnosti od toga koju pitu pravite)
OČISTITE ZAGORELO MLEKO ZA TREN OKA Nema struganja ni ribanja, a provereno uspeva
Priprema:
Premažite svaku pitu koju pravite ovim prelivom, pa je filujte onako kako inače radite. Prelijte ostatak preliva preko pite. Ostavite da odstoji sat i po vremena pre pečenja.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike
Ishrana
PAPRIKA ROLNICE SA SIROM: Gotove za tren oka, a idealne za večeru ili doručak
28.09.2024 u 19:14
0
Ishrana
NEDOSTATAK GVOŽĐA NADOKNADITE VOĆEM: 8 voćki koje pomažu da se popravi krvna slika
28.09.2024 u 17:59
0
Ishrana
RECEPT DANA: Domaći hleb koji se ne mesi
28.09.2024 u 09:15
0
Ishrana
RECEPT DANA: Bečke kocke s malinama, dezert sa stilom
27.09.2024 u 22:00
0
Ishrana
ZDRAV I PREUKUSAN DOMAĆI NAMAZ OD PEČENIH PAPRIKA: Ide uz svako jelo
27.09.2024 u 18:20
0