Izvor: Tanjug
11.04.2022 u 16:00
0

ŽELJKA OŠTRO O UVEDENIM SANKCIJAMA U skupštini RS je održala istorijski govor: U ime građana, spremna sam na pritiske! (VIDEO)

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović je u prvom reagovanju na vest da su srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku i njoj uvedene Sankcije Velike Britanije, poručila da se, ako se uzmu u obzir dešavanja, može zaključiti da su ove sankcije „Bošnjaci i PDP naručili, a Britanci isporučili“.

Ona je rekla da su sankcije Velike Britanije politička poruka svim političarima koji štite Srpsku, prenela je RTRS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„U suštini jedna od stvari koja je sad na sceni jeste uzpravo pritisak koje smo trpeli kao vlast da se ne donese ovaj zakon o imovini u NSRS kojim se derogira prethodno doneseni, a koji je bio nametnut od britanskog državljanina koji je tada vršio dužnost visokog predstavnika Pedija Ešdauna“, navela je Cvijanović i podsetila da je nakon usvajanja ona potpisala taj zakon.

MILORAD ODJAVIO VELIKU BRITANIJU! Dodik je ŽESTOKO odgovorio LONDONU, nije želeo ništa da prećuti

Naravno, istakla je, da misli da sve to što se dešava i ove sankcije imaju i te kako veze sa tim činom, jer je traženo da na sebe preuzme odgovornost i veliki rizik da pomenuti zakon ne potpiše.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter