Izvor: REPUBLIKA
11.04.2022 u 22:15
0

„STALNO MI ISKAČU NEKE BEBE!“: Ivana Nikolić otvorila dušu o majčinstvu

Ivana se o otvorila po pitanju udaje i majčinstva

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ivana Nikolić, članica grupe „Hurricane“, krije svoj privatni život kao zmija noge, ali je bila nadahnuta kada je u pitanju tema venčanja, a pogotovo majčinstva.

PRAVI URAGAN! Ivana Nikolić nikad vrelija, objavila provokativnu fotografiju i otkrila gde provodi slobodno vreme (FOTO)

– Razmišljala sam o venčanju dok sam bila mlađa. Ali otkako sam se posvetila karijeri, sve manje mislim na to. Volim i decu i brak, zajednički život, da se emotivno ulažem u odnos s partnerom. Verovatno ću uskoro početi da razmišljam i o tome, ne zbog partnera nego zbog mojih godina – rekla je pevašica, pa dodala.

 
 

– Želja mi je daimam veliko venčanje, sa puno zvanica, mnogo kolega i muzičara. Volela bih i te kako das jednog dana ostvarim kao majka. Svako ko me poznaje zna da kad vidim dete na ulici moram da stanem, da se nasemejem i prokomentarišem nešto. To baš izaziva radost u meni. Možda čak i preterujem u tome pa mi i na instagramu konstatno iskaču neke bebe. Svemir mi očito pokazuje neki put – rekla je Ivana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter