Izvor: informer
20.06.2024 u 14:36
0

Likvidaciju „škaljaraca“ na Cetinju izvršio profesionalac?! Bomba bila zakačena na drvo, ubica sačekao da mete izađu iz blindiranog „mercedesa“

Prema prvim rezultatima iz istrage dvojicu "škaljaraca" Dragana Roganovića i Petra Kaluđerović na cetinju likvidirao profesionbalac koji je postavio eksplozivnu nrapvu na drvo i sačekao da oni izađu iz blindiranog "mercedesa".

Ekploziv koji je korišćen je velike razorne moći i aktiviran je u trenutku kada su se Roganović i Kaluđerović dovezli blindom pred direkciju JKP “ Vodovod i kanalizacija“ na Cetinju.

– Sve ukazuje da je ubica čekao da mete izađu iz vozila i da u tom trentuku aktivira eksplozivnu napravu koja je bila pričvršćena na drvo u blizini – kazao je izvor iz istrage za lokalne medije. 

 

 

Da li je na ovaj način izvršena egzekucija, u kojoj su pored dvoje ubijenih ranjene tri osobe, pokazaće istraga.

Uviđaj policije još uvek je u toku, a forenzičari su izuzeli do sada veliki broj tragova.

Inače do sada je saslušano više osoba koje bi mogle da imaju informacije o ovoj mafijaškoj likvidaciji.  Podsetimo u trenutku kada je odjeknula strahovita eksplozija Roganović i Kaluđerović su sa prijateljem stajali u blizini automobila. Geleri su na mestu ubili Kaluđerovića dok je Roganović transporotvan u bolnicu sa povredama glave, grudi i stomaka i ubrzo je preminuo. U eksploziji je teško povređen i Taso Jovanović i lekari se bore za njegov život, dok su Mihajlo Borozan i slučajna prolaznica (66) sa povredama transportovani u Klinički centar u Podgorici.  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter