Izvor: ALO
20.06.2024 u 18:56
0

REKLA JE NE ĐOKOVIĆU: Predviđali su im veridbu, a onda je sve puklo

Iako su se činili kao par koji će se veriti, njih dvoje su se rastali

Đorđe Đoković, brat najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, pronašao je svoju sreću pored Saške Veselinov, s kojom ima sina.

Pre Saške, malo ko zna da je Đorđe bio u vezi sa Tijanom Ralić pre šest godina.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @tijanaaar

Iako su se činili kao par koji će se veriti, njih dvoje su se rastali zbog čestih razdvojenosti. Tijana je studirala u Milanu dok je Đorđe živeo i radio u Beogradu.

Tijana je jednom prilikom otvoreno govorila o njihovom raskidu na Instagramu. Na pitanje da li je istina da je Đorđe želeo da se venčaju, dok ona nije, Tijana je odgovorila da jeste, ali da to nije bio razlog za njihov raskid.

DOČEKALE FANOVE SA OSMEHOM: Ceca i Anastasija opkoljene!

Na pitanje koliko je teško prekinuti vezu nakon šest godina, Tijana je iskreno odgovorila da je bilo veoma teško jer je dugo čekala da se nešto promeni, ali je shvatila da nije vredno čekati ako se odnos ne razvija kako treba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter