Izvor: Alo
21.06.2024 u 08:06
0

PUTIN: „Zašto da se plašimo, zar nije bolje ići do kraja“?

Ruski predsednik Vladimir Putin, odgovarajući na pitanja novinara u Hanoju, rekao je da bi strateški poraz Rusije značio kraj njene državnosti, zbog čega mora da ide do kraja.

Putin je nazvao pogrešnim obrazloženje koje se čuje na Zapadu, prema kojem Rusiji treba da se nanese strateški vojni poraz.

PUTIN: „Naša vojska se priprema za sve moguće razvoje situacije (u Ukrajini)“

Za Rusiju će strateški poraz značiti kraj njene državnosti, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin obraćajući se novinarima predstavnicima ruskih medija.

– Oni (zapadni političari) kažu da žele da nanesu strateški poraz na bojnom polju. Šta to znači za Rusiju? Za Rusiju to znači kraj njene državnosti, kraj hiljadugodišnje istorije ruske države – rekao je on i istakao:

– Onda se postavlja pitanje, zašto da se plašimo, zar nije bolje ići do kraja?

On je objasnio i da se ruska vojska priprema „za sve moguće scenarije u Ukrajini“, ali i da Rusija ni od koga ne traži pomoć u sprovođenju borbenih dejstava.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter