Izvor: Alo
25.06.2024 u 08:28
0

BIO JE SPASILAC KOGA SU SVI VOLELI: Slavni glumac nastradao na snimanju

Kako su saopštili predstavnici Hitne medicinske pomoći Honolulua, Perija ja napala jedna ili više morskih zveri dok je surfovao na ostrvu Goat, poznatom i kao Mokuauia, u blizini Laiea na Havajima

Glumac i profesionalni spasilac Tamajo Peri (49), koga je naša publika upoznala u filmu „Pirati sa Katiba“ stradao je od napada ajkule.

UŽIVAJU U SVAKOM ZAJEDNIČKOM TRENUTKU: Ćerkica, fudbaler i pevačica su ovo dugo čekali!

Peri je u nedelju surfovao na Havajima, a njegovo beživotno telo, bez ruke i noge, pronašla je ekipa spasilaca, koja ga je na obalu prevezla skuterom.

Kako su saopštili predstavnici Hitne medicinske pomoći Honolulua, Perija ja napala jedna ili više morskih zveri dok je surfovao na ostrvu Goat, poznatom i kao Mokuauia, u blizini Laiea na Havajima.

Posle ovog tragičnog događaja tamošnje vlasti su postavile znakove upozorenja na prisustvo ajkula, a građani su upozoreni da se drže podalje od vode. Vršilac dužnosti šefa okeanske bezbednosti Kurt Lager objavio je izjavu nakon Perijeve smrti:

– Tamajo Peri je bio spasilac koga su svi voleli, dobro poznat na severnoj obali, profesionalni surfer poznat širom sveta. Tamajova ličnost je bila zarazna i, koliko god da su ljudi voleli Tamaja, on je još više voleo ljude. Naše saučešće upućujemo Tamajovoj porodici i celoj spasilačkoj porodici. Tražimo malo privatnosti za njegovu porodicu u ovom trenutku.

Gradonačelnik Rik Blangiardi pozvao je fanove da poštuju želju porodice za privatnošću. Rekao je da je smrt „tragičan gubitak“ i dodao:

– Tamajo je bio legendarni spasilac i veoma poštovan, sjajan član našeg tima za bezbednost okeana. Teško je zamisliti da ga više nema. Izražavamo saučešće njegovoj porodici i saučešće i poštovanje našim momcima, Tamajevim kolegama.

Povodom Tamajeve smrti, oglasio se i njegov prijatelj Džejson Bitzer.

„Stvari koje smo videli, moj brate u Hristu! Volim te! Tamajo, neću preboleti ovo dok te ne vidim na nebu. Nisi mi bio prijatelj, bio si moj brat. Bol kolektivno osećamo i ona je ogromna“, napisao je na svom Fejsbuk nalogu Bitzer.

Peri je rođen 1975. godine, odrastao je na istočnoj strani Oahua, a karijeru je napravio na Severnoj obali, i kao profesionalni surfer i kasnije kao spasilac. Surfovao je više od 15 godina i podučavao je druge, zajedno sa suprugom Emilijom Peri. Osim u „Piratima sa Kariba“, Tamajo se pojavio u serijama „Izgubljeni“, „Havaji 5-0“ i „Zaljubljena u talase“ („Blue Crush“).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter