Izvor: Alo
07.07.2024 u 07:34
0

NISAM DUŽNA DA TRPIM NIČIJE FRUSTRACIJE: Barbara Bobak o detaljima drame kroz koju je prošla

Pevačica je iskreno govorila o incidentu koji ju je zadesio

Pevačica Barbara Bobak vrtoglavnu popularnost stekla je poslednjih meseci, kako na Tiktoku tako i van njega, a ista ne jenjava.

POKAZALA PRVE SLIKE SA ZORANOM MARJANOVIĆEM: Indi ga je uslikala u bazenu, nogu podigla na njega

Atraktivna pevačica je pre nekoliko meseci čitala udarne naslove i zajedno sa nama komentarisala iste.

Barbara je tada na samom početku emisije komentarisala naslove koji su se ticali njene sujete:

– Nisam rekla da sam sujetna, a tremu sam opijala Bambusom kada sam tek počela da pevam, čovek šta će drugo nego
kad ima tremu da pije.

Bobakova prokomentarisala kako druge kolege reaguju na prepevavanje pesama, konkretno Jami:

– Čula sam za ovo, poslali su mi, ali tu mog imena nema. Da li je stvarno mislila na mene ili nije ne znam, žao mi je ako se ona tako oseća, mislim da je bez veze da neko ko ima toliko godina karijere tako priča o nekome ko je mlađi, ali joj ne zameram. Nisam napravila cover od njene pesme, samo sam je otpevala na nastupu, a autorska prava su plaćena svim izvođačima.

Barabara je prokomentarisala naslov da je pretukla pijanog gosta:

– To je bilo u periodu kada sam radila svadbe. Bio je jako pijan i unosio mi se u lice. Ja sam neko ko ne da na sebe i to je već svim ljudima vrlo jasno. Mislim da ako je neko došao da ti ulepša slavlje, da svira i peva, nije dužan da trpi tvoje frustracije.

Bobakova nam je otkrila koja joj je neprijatna situacija ostala upamćena:

– Nisam imala ekstremno neprijatnih situacija, ali bilo je situacija da neko vrti pištoljem. Ja se samo trudim da ispoštujem ljude koji su me zvali, a neko ko rešava neprijatne situacije, uvek postoji.

Barabra je zapevala Krajišku pesmu, te smo je pitali da nam prokomentaripe viralan video koji je obišao internet:

– U mom repertoaru u glavi ima mnogo Krajiških pesama, zato što je Futog selo iz kog sam ja, selo u kom živi puno ljudi iz Bosne. U restoranu blizu moje kuće su se svake nedelje održavale Krajiške večeri, i da hoću i da neću morala sam da ih naučim.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter