Izvor: ALO
10.07.2024 u 07:40
0

RADE NASTAVLJA SA OŠTRIM KRITIKAMA: Uništio je Mbapea i Francuze

Rade Bogdanović nije imao milosti prema igračima Francuske, posle poraza u polufinalu Evropskog prvenstva od Španije (2:1)

– Tuga i žalost, opterećeni milionima različitih kompleksa, videli ste koje su cipele nosili, odeću koju su imali na sebi, to vam je kompleks, znači nemaju neko veliko kućno vaspitanje, dok izgledaju kako izgledaju – rekao je Bogdanović.

 

Nastavio je u istom ritmu.

– Mbape je imao 15 šuteva, svi su bili preko 10-15 metara iznakd prečke, potpisao ugovor na par stotina miliona evra, bavio se politikom, igrači se bavili politikom. Imam osećaj da ne samo kao da im se nije igrao, nego vidite da tu nema timske igre, pripadnosti. Jako su veliko razočaranje. Na početku smo rekli da su kandidati za titulu, a reći ću samo jedno – snaga klade valja, a um caruje.

Posebno je nadahnuto govorio o Daniju Olmu, španskom strelcu za 2:1. Vređao je uz to defanzivce Francuza.

– To je klasa, On je primio loptu unutrašnjom desnom, pa je vratio na spoljnu, ova dva slepca su ispala kao da nikad nisu igrali fudbal. To je klasa, on dečko zna. Nisam džabe rekao da um caruje, a snaga klade valja. Igrali su sa mozgom, slogom, edukovano, prime, odigraju, vrate… Primer su bili svim selekcijama, svaka im čast.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter