Izvor: ALO
10.07.2024 u 10:04
0

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ FOTKOM ZAPALIO INTERNET: Marko pozirao u majici na bretele, oko vrata krst, komentari pljušte

Marko obožava da pozira

Život folk zvezde Dragane Mirković i Tonija Bijelić pod budnim okom je javnosti nakon što je otkriveno da se razvode, a u centru pažnje su i njihovi naslednici, Manuela i Marko.

Oni dugi niz godina nisu bili aktivni na društvenim mrežama, a nakon što je Marko napravio Instagram, otkriveno je i šta to naslednik imperije radi u slobodno vreme.

markobjlc
instagram screenshot

 

Mladi Bijelić obožava automobile, teretane, a komentari na račun njegovog izgleda samo se nižu, naročito nakon najnovije fotografije.

Naslednik Dragane Mirković podelio je fotografju u majici na bretele, a mišići su bilio u prvom planu.

NAKON NOVAKOVOG POTEZA NA VIMBLDONU OGLASILA SE CECA: Ražnatovićka poručila samo jedno, nije mogla da prećuti

Marko planira da se vrati u Srbiju

Sin Dragane Mirković i Tonije Bijelića, Marko Bijelić, našao se u centru pažnje javnosti nakon razvoda svojih roditelja.

Draganini naslednici su još pre nekoliko godina započeli samostalan život u svojim stanovima, a pevačici je to jako teško palo tek kada je Toni napustio dvorac, te su se deca vratila kod nje.

Marko se nedavno oglasio putem Instagram profila povodom života u Beču, pa otkrio da li bi se vratio u Srbiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter