Izvor: Kurir
10.07.2024 u 18:01
0

OVO SU UBIJENE ĆERKE POZNATOG VODITELJA: Treća ćerka izbegla smrt!

Policija i dalje traga za pomahnitalim napadačem koji je ubio suprugu i dve ćerke poznatog engleskog sportskog komentatora Džona Hanta!

Kerol (61) i ćerke Luiz (25) i Hana (28) Hant, podsetimo, pronađene su u utorak oko 19 sati sa teškim povredama u porodičnoj vili vrednoj 800.000 funti u Bušiju u Hertfordširu. Treća sestra spletom okolnosti nije bila kod kuće u trenutku zločina dok je Hant izveštavao sa trka u Sariju.

AKO GA VIDITE, NE PRILAZITE MU: Ubijene žena i dve ćerke poznatog novinara BBC-ja
The Telegraph facebook screenshot

 

Izvori iz policije rekli su da su tri žene bile vezane pre nego što su ustreljene iz samostrela.

 

The Telegraph facebook screenshot

 

Policija traga za Kajlom Klifordom koji je bivši dečko mlađe devojke. Kliford, koji ima 26 godina, napustio je britansku vojsku posle kratkog perioda službe 2022. godine, navodi Bi-Bi-Si.

Helikopteri su u sredu kružili oko područja Hili Fildsa u Enfildu u severnom Londonu pre nego što je policija upala na prazno imanje. Obližnja osnovna škola je prema navodima Dejli mejla zatvorena nakon što je u blizini lociran automobil osumnjičenog.

Policija je upozorila da Kliford možda i dalje ima samostrel i pozvala građane da mu ne prilaze.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter