Izvor: Kurir
10.07.2024 u 19:26
0

NIKADA JOJ TO NE BIH DOZVOLILA: Jelena Karleuša ćerkama uvela zabranu

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića, Atina i Nika, postale su velike devojke koje su svu lepotu i šarm nasledile od pevačice i fudbalera.

Nika je u septembru napunila 14 godina, a nedavno smo imali prilike da je vidimo u maturskoj haljini koja joj je stajala božanstveno.

SARA JO SE SKINULA, OBJAVLJENI VRELI SNIMCI: Obline u prvom planu

I dok Nika sa jedne strane aktivno koristi društvene mreže i možemo slobodno reći prava je zvezda na TikToku, njena sestra Atina (15) izuzetno je povučena, a poslednji put u javnosti smo mogli da je vidimo kod mame na promociji albuma.

Ipak, Jelena je u jednoj emisiji otkrila i detalje iz privatnog života starije ćerke koje nismo znali.

Naime, govoreći o svojim naslednicama, Jelena se dotakla teme estetske hirurgije koju su tinejdžerke Atininih godina počele masovno da primenjuju radi ulepšavanja.

– Drugarice u Atininom odeljenju su već radile usta, noseve, nose mrežaste čarape, posećuju estetske hirurge – rekla je Jelena Karleuša i dodala da Atina nikada nije tražila da i ona to radi.

– Atina nikada ništa od toga nije tražila, niti bih joj ja dala – zaključila je Jelena, a verujemo da devojčice poštuju maminu odluku i strogo pravilo, bar za sada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter