Izvor: KURIR
12.07.2024 u 11:26
0

PIKSI STIŽE U SAVEZ: Selektor spremio fasciklu o svemu što se dešavalo na EURO u Nemačkoj!

Dragan Stojković Piksi dolazi na sednicu Izvršnog odbora FSS, na kojoj će dobiti poverenje da ostane na mestu selektora.

Selektor srpske fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi i sportski direktor A tima Stevan Stojanović spremili su kompletan izveštaj o svemu što se dešavalo pre, tokom i posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Sigurno je da će izveštaj koji budu prezentovali članovima Izvršnog odbora FSS i predsedniku Saveza Draganu Džajiću sadržati i mnoge detalje vezane za sportski aspekt reprezentacije, ali i neke druge usputne stvari koje su se dešavale na EURO 2024 u Nemačkoj.

KAKAV PREOKRET: Nekadašnji igrač Zvezde (ipak) ne dolazi u Partizan, javio se drugi klub

Fudbalska reprezentacija Srbije zauzela je poslednje mesto u svojoj grupi sa dva boda, posle remija sa Slovenijom i Danskom, te minimalnog poraza od Engleske. Nažalost, Orlovi nisu uspeli da se plasiraju u eliminacionu fazu Evropskog prvenstva, što je bio cilj.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter