Izvor: Kurir
12.07.2024 u 18:30
0

MONSTRUOZNA PRETNJA SA CETINJA: Mandić najavio obnovu Njegoševe kapele

Predsednik Skupštine Andrija Mandić izjavio je u Vladinom domu na Cetinju, da smatra da je Crna Gora kao društvo dovoljno zdrava da se krene u obnovu Njegoševe kapele na Lovćenu.

„Obnavljanje Njegoševe zavetne kapele na Lovćenu je ideja koja je prvo pokrenula naša Mitropolija crnogorsko-primorska i naš blaženopočivši mitropolit Amfilohije. Smatram da smo danas dovoljno zdravi, kao društvo i zajednica, da realizujemo tu plemenitu ideju koja će dovesti do pomirenja i okupljanja ljudi u Crnoj Gori i želim da iskoristim ovu priliku da je kao predsednik Skupštine Crne Gore javno iniciram“ poručio je Mandić.

MILANOVIĆ OŠTRO O UKRAJINI: NATO ne treba da daje obećanja Kijevu koja ne može da ispuni

Ubrzo je stigla reakcija gradonačelnika Prestonice. Naime, Nikola Đurašković je poručio Andriji Mandiću da će „na Lovćenu graditi taman ka‘ što ste održali riječ „dogodine u Prizrenu“.

„Lovćen je najveći crnogorski simbol, crnogorski Olimp i vertikala večne Crne Gore. Mandiću, na Lovćenu ćeš graditi taman ka‘ što ste održali riječ „dogodine u Prizrenu“. Ne igraj se vatrom, jer ti taj naum nikad neće proći. Previše ste se osokolili i osilili, valjda mislite da možete, jer smo „mirni“, ali za sve postoji crvena linija. Kada se do nje dođe, „drugačije se razgovara“ naglasio je Đurašković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter