Izvor: Alo
12.07.2024 u 18:54
0

PRONAĐENI OSTACI DVA MUŠKARCA: Novi detalji užasa koji je uznemirio britansku javnost

Ljudski ostaci koji su pronađeni u koferima u Bristolu pripadaju dvojici muškaraca, koji i dalje nisu identifikovani, saopštila je danas policija.

Nakon što su posmrtni ostaci pronađeni juče, istragu i potragu za osumnjičenim preuzeo je Skotland jard, prenosi Skaj nju.

KINA UVELA SANKCIJE: Svetska sila se osvetila!

Policija je saopštila da je osumnjičenin muškarac, čije su slike objavljene, došao iz Londona u Bristol, kao i da se zločin dogodio u zapadnom delu britanske prestonice.

Policajci su u sredu uveče primili dojave da se muškarac sa koferom sumnjivo ponašao na mostu.

U roku od 10 minuta, snage bezbednosti su stigle na lice mesta, ali je osumnjičeni već pobegao, ostavivši kofer u blizini.

Drugi kofer je pronađen ubrzo, a u oba su pronađeni ostaci dva muškarca.

Podsetimo, policija je saopštila da je incident zaprepastio zajednicu i da se nada da će javnost uskoro dati neke odgovore. Takođe, objavljena je fotografija muškarca za kojim se traga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter