Izvor: BSC HAPPY
13.07.2024 u 09:21
0

DOBRO JUTRO SRBIJO: Problem sa Albancima nije verske prirode

Današnja emisija "Dobro jutro Srbijo", sa gostima Borisom Bratinom i Dragoljubom Kojčićem, obrađujemo temu odnosa Srbije i Albanije

  • Problem je što su oni koji su kreatori strategije za zapadni balkan, kreatori strategije protiv Srba oni pokušavaju da pronađu pravnu osnovu kojoj bi dali legitimitet za sve užasne stvari koje rade Srbiji rekao je Dragoljub Kojčić politički filozof.
  • Sve što je dobro među Srbima oni bi ili da proteraju ili da uhapse, bilo kakav međunarodni događaj da se desi ili da Srbija interveniše u međunarodnim odnosima ili da kritiku odmah se događaju neke stvari koje su kao neka vrsta osvete zbog onoga što se dogodilo. Albance najviše nervira činjenica da Srbi neće da napuste Kosovo, zato što je to njihov cilj, a kada ne postignete cilj postajete agresivni, to traje više od dve godine mi zapravo od maja prošle godine nismo u normalnim odnosima rekao je Boris Bratina profesor Filozofskog fakulteta u Prištini.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter