Izvor: KURIR
13.07.2024 u 11:04
0

ZBOG KARLEUŠE BRUTALNO OPLEO PO ESTRADI: Usledile njene EMOTIVNE reči

Jelena Karleuša je poznata po britkom jeziku i iskrenosti. Ne libi se da iskreno otkrije stav o životu, kolegama i estradi, a kada joj nešto zasmeta vrlo jasno i otvoreno o tome govori.

Mnogima je žustro odgovarala, naročito kolegama koji na bilo koji način pokušaju da je napadnu, ali kada je pohvale, to nikada ne prođe nezapaženo.

Nedavno je Seka Aleksić u njenu odbranu nakon komentara mlađih kolega, te se Jelena javno zahvalila na podršci.

Ovoga puta je Dado Polumenta govorio o njenom liku i delu.

SAMO OVE SEZONE ĆE ZARADITI 500.000 €: Lukasa čeka vrtoglavo dobar profit

– Svi ti koji sada pljuju Karleušu… Druže moj, šta ćeš ti da pljuješ nju koja je izmislila šoubiznis. Ne samo kod nas, nego za svetsku scenu. Nju kopiraju sve svetske zvezde, Bijonse, Kim Kardašijan, Lejdi Gaga… – govorio je Dado.

Karleuša je sve to podelila na svom Insrtagram nalogu i javno mu uputila dirljive reči.

– Hvala ti Dado, kakve reči. Samo oni neka vređaju i napadaju. Meni jedna ovakva izjava vredi više od milion njihovih – napisala je Jelena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter