Izvor: kurir
13.07.2024 u 11:28
0

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV NIŠKOG SILOVATELJA IZ LIFTA: Ušao u zgradu i napao nepoznatu devojku

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv S.J. (32) iz Aleksinca koji se sumnjiči da je 12. februara ove godine brutalno slovao dvadesetčetvorogodišnju Nišlijku u liftu, nakon čega je ona doživela neizbrisive traume.

Sve se dogodilo u centru Niša, u zgradi gde žrtva živi. Dva dana ranije, policija iz Aleksinca je zabeležila da je isti muškarac seksualno uznemiravao radnicu u pekari u tom gradu, kojoj je pokazivao polni organ. On je tada bio priveden, ali posle policijskog zadržavanja pušten uz krivičnu prijavu.

 

– Obaveštavamo vas da je protiv S.J. iz Aleksinca podignuta optužnica zbog krivičnog dela silovanje. Optužnica je poslata Višem sudu u Nišu na potvrđivanje – saopštili su iz tužilaštva.

Inače, osumnjičeni S. J. je od ranije poznat policiji po različitim krivičnim delima, ali nikada ovako teškom krivičnom delu.

– On je tog 12. februara doputovao u Niš, lutao ulicama, a onda je ušao u jednu zgradu. Jadna devojka je baš tog trenutka krenula nekud, a on ju je napao u liftu i naneo joj brojne povrede. Nakon toga se udaljio, a komšije su čule da se nešto događa u zgradi. Policija je ubrzo došla, a onda su ga tražili oko tri sata dok nije uhapšen – podseća naš izvor.

S.J. se na saslušanju posle hapšenja branio ćutanjem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter