Izvor: alo
13.07.2024 u 14:01
0

JELENA KARLEUŠA ŠOKIRALA JAVNOST: Otkrila šta je uradio poznati reper

Ova pesma je bila osporavana u početku, a sada se vodi kao naslušanija pesma leta

Pop diva Jelena Karleuša mesecima je na meti repera i trepera, kao i nekih koleginica koje su govorile negativno o njenim albumima „Alfa“ i „Omega“, ističući da ne shvataju taj muzički pravac.

Nekoliko njih stalo je u Jeleninu odbranu javno, a pevačica je sada iznela činjenice o pesmama koje su osporavane u početku, a koje su sada na listama najslušanijih.

– Kada su prosle godine izašli albumi ALPHA&OMEGA, pesma „Benga“ bila je omalovažena do te mere da je na društvenim mrežama proglašena za „skip“ pesmu. Desio se i presedan u istoriji šou biznisa, da sam autor teksta (u ovom slučaju Gazda Paja) na X-u napiše da je pesma citiram
„neslušljiva“ i da je saglasan sa mišljenjem većine da je pesma promašaj,
iako je pesmu napisao i za to dobio honorar. Pesma „Benga“ po slušanju nije prelazila statističku grešku što su pokazivale sve broke i pregledi. Jedino što je imalo tendenciju da obori sve rekorde bio je hejt – započela je Jelena, pa nastavila:

– Javne ličnosti su se utrkivale da daju soj uglavnom negativan sud i doprinesu masovnom napadu. Godinu dana kasnije, pesma „Benga“ beleži skok slušanosti od 800% po statistici na muzičkim platformama i sada vodi kao najslušanija pesma leta. Bilo je potrebno godinu dana da pesma „eksplodira“ na Tik Toku i ja sam je uvrstila na spisak pesama na koncertima. Da, čak sam je i ja privremeno bila izbacila – poručila je pevačica.

– Sada „bengamo“ zajedno uz novi muzički pravac koji sam rodila u bolnom porođaju bez epidurala dugom godinu dana. Istu sudbinu predviđam za pesme „Takita“, „Lucifer“, „Blok“ i „Nepogrešivo“ – poručila je za kraj Karleuša.

MC STOJAN UPOZNAO LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Nakon raskida sa Zoranom javno objavio snimak sa njom, nastao haos na mrežama
Dado: „Jelena je izmislila šoubiznis“
Nakon što je Jelenu Karleušu javno podržala Seka Aleksić, učinio je to i Dado Polumenta koji je izneo brojne pohvale na račun koleginice.

– Svi ti koji sada pljuju Karleušu… Druže moj, šta ćeš ti da pljuješ nju koja je izmislila šoubiznis. Ne samo kod nas, nego za svetsku scenu. Nju kopiraju sve svetske zvezde, Bijonse, Kim Kardašijan, Lejdi Gaga… – govorio je Dado za „Hype“, a JK je podelila isečak na svom storiju uz prelepe reči.

Karleuša je njegovu izjavu podelila na Instagram storiju i javno mu se zahvalila na prelepim rečima.

– Hvala ti Dado, kakve reči. Samo oni neka vređaju i napadaju. Meni jedna ovakva izjava vredi više od milion njihovih – napisala je Jelena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter