Izvor: kurir
13.07.2024 u 14:29
0

STRAVIČNA POTRAGA TRAJE VEĆ 7 DANA: Srđan je sa kumovima na čamcu kad ih je udario brod!

Potraga za Srđanom Radosavljevićem (42), koji je nestao u Savi nedaleko od Ade Međice u Beogradu nakon brodske nesreće, traje već sedam dana! On je nestao 5. jula uveče dok je bio u čamcu sa svojim kumovima, bračnim parom, kada je na njih naišao teretni brod.

Srđanov kum V. M. (42) nekako je uspeo da ispliva i očevici su ga izvukli na obalu, dok je telo njegove žene Jadranke Mor (41) pronađeno nekoliko sati posle nesreće kod Sava promenade. Nažalost, od Srđana Radosavljevića i dalje nema ni traga.

U potragu su uključeni pripadnici policije i ronilačke jedinice Žandarmerije, a Srđanova porodica je apelovala da se uključi ko može kako bi potraga bila što efikasnija.

Telo Jadranke Mor (41), da podsetimo, pronađeno je iste večeri kod Save promenade, dok je njen suprug V. M. jedini preživeli i to zahvaljujući ljudima sa obližnjeg splava koji su ga spasili, a sve okolnosti nesreće još uvek se utvrđuju.

– Javni tužilac je naložio policijskim službenicima PI za bezbednost na rekama da uzmu izjave od svih učesnika, od očevidaca, da sačine fotodokumentaciju i obezbede mesto događaja, kao i da se teretni brod isključi iz vodenog saobraćaja i da se uparkira u pristanište. Na teretnom brodu je u momentu nesreće bilo troje ljudi – rečeno je iz nadležnog tužilaštva.

Očevici su u razgovoru sa Kurir opisali potresne prizore te večeri, rekavši da je posada sa broda pokušala da upozori čamac da se skloni, međutim, kako nije bilo povratne reakcije, prešao je preko njega i zdrobio ga.

SLOMILI MU REBRA I NOS: Jezivo prebijanje u pekati na Zvezdari

– Prizori su bili jezivi, nesrećni čovek je non-stop dovikivao ime njegove Jadranke i kuma Srđana, ali njih nigde nije bilo… Ronioci su pretražili dosta toga odmah to veče i Jadrankino telo je isplivalo, ali od Srđana ni traga još uvek – kaže izvor za Kurir i dodaje da je nestali Srđan jako voleo da plovi Savom i da ovo nije prvi put da su se družili upravo na reci.

Njegovi prijatelji, koji apeliju da se pomogne u potrazi za Srđanom, kažu da su svesni da su šanse da je preživeo minamalne, ali da nada postoji.

– Samo želimo da ga pronađemo… Da tako znamo, da ne nagađamo – rekli su oni ranije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter