Izvor: Kurir
13.07.2024 u 17:27
0

JEZIVA SCENA U KALIFORNIJI: Obezglavio majku i oca, izašao krvav na ulicu

Pomahnitali muškarac obezglavio je roditelje i porodičnog psa u Kaliforniji!

Brendon Gerdvil (41) osumnjičen je za ubistvo majke Antoanete Gerdvil (79) i oca Ronalda Gerdvila (77) čija su unakažena tela pronađena u San Huan Kapistranu.

NEUSPEŠNI POKUŠAJI UKRAJINE DA UBIJE PUTINA!

Policija je otkrila tela bračnog para u njihovoj kući prošlog utorka oko 7.30 sati nakon što su dobili dojavu o porodičnom incidentu. Međutim, nekoliko trenutaka kasnije, dobili su i poziv zbog čoveka koji prekriven krvlju juri radnika na održavanju nedaleko od ulice gde su se dogodila ubistva.

Ispostavilo se da je Gerdvil ukrao vozilo radnika održavanja i pokušao da pobegne. Policija ga je stigla i upucala nakon čega je u kritičnom stanju prebačen u bolnicu. Lokalni mediji navode da je njegovo stanje sada stabilno.

Komšija Dejvid Dezmond rekao je da je dan ranije video Brandona kako se žestoko svađa sa ocem. Drugi komšija, Bob Demario, navodi da je Brandon imao problem sa drogom.

– Zato je živeo sa njima – dodao je Demario.

Brendon je nedavno objavio na svom profilu nekoliko nepovezanih postova o Jehovinim svedocima. Svega dan pre tragedije objavio je sliku pape kako je obešen.

Komšije su opisali porodicu kao prijateljsku i tihu.

– Dama koja je tamo živela stalno je šetala svog psa – rekla je Tami Pavese.

Motiv ubistva roditelja još nije jasan dok je policijska istraga o ubistvima u toku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter