Izvor: Kurir
13.07.2024 u 17:48
0

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA OSVANULA ŠOK FOTOGRAFIJA: Evo gde je nestala Cuca

Ivona Negovanović Cuca pojavila se u muzičkom takmičenju Zvezde Granda kada je postala poznata domaćoj javnosti.

Pevačica se nakon neuspeha u takmičenju oprobala i kao učesnica rijaliti formata, te je ušla u jednu sezonu Parova, a nešto kasnije i Farmu. Nakon neslavnog i nezapaženog učešća odlučila je da se okuša i u estradnim aferama.

KAD DAM SVOJU REČ, JA TO I SHVATIM OZBILJNO: Milica Pavlović doživela neprijatnu situaciju na koncertu u Spensu

Najveću žižu javnosti dosegla je nakon što je tvrdila da je bila u romansi sa legendom narodne muzike Šabanom Šaulićem. Posle smrti pevača i svih pokušaja da ostane u svetu estrade, naglo je nestala sa scene.

Šuškalo se da se Cuca udala a da joj brak nije dugo potrajao, a sada se na društvenim mrežama pojavila nova šok fotografija.

Pevačica je na fotografiji u beloj venčanici sa osmehom na licu dok se udaje za znatno starijeg muškarca.

 Ali što se Cuca od pokojnog Šabana Šaulića udala u Turskoj za nekog dedu od 80 godina, Bože Gospode – bio je samo jedan u nizu komentara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter