Izvor: b92
14.07.2024 u 09:34
0

VOLIM TE TATA, DANAS I ZAUVEK: Atentat na Trampa

Bivši američki predsednik Donald Tramp izveden je sa bine na predizbornom mitigu u gradu Batler u saveznoj državi Pensilvaniji, nakon što je pao na zemlju kada su se začuli zvuci nalik na pucnje i krici.

On je ranjen u pucnjavi, a Tajna služba ubila je napadača. Takođe, poginula je i jedna osoba koja je bila na mitingu. Ta služba se oglasila se saopštenjem u kom je navela da je jedan učesnik mitinga ubijen, a da su još dve osobe u kritičnom stanju.

KALUŽNAJA: „Kao rezultat takve kratkovidosti, ljudi ginu“!

Agenti Tajne službe pomogli su Trampu da ustane i hitno ga izveli sa bine. Nakon što je ustao, na Trampovom licu mogla se videti krv, prenosi CNN.

 

Republikanski kandidat na predstojećim predsedničkim izborima je izlazeći sa bine ponovo uzvikivao ka gomili sa podignutom pesnicom.

Oglasila se Ivanka Tramp: Tata, volim te

Ćerka Donalda Trampa, Ivanka Tramp, oglasila se posle atentata na njenog oca.

„Hvala vam na ljubavi i molitvama za mog oca i druge žrtve ovog besmislenog nasilja u Pensilvaniji. Zahvalna sam Tajnoj službi i ostalim pripadnicima bezbedosnih snaga na njihovoj brzoj i odlučnoj akciji danas. Nastavljamo da se molimo za našu zemlju. Volim te tata, danas i uvek“, navodi se u njenoj poruci.

Tramp Mlađi: Čuo sam se sa ocem

Donald Tramp Mlađi kazao je da je razgovarao sa ocem preko telefona i da je vedrog duha.

„On nikada neće prestati da se bori da spasi Ameriku, bez obzira šta levica baca na njega“, naveo je.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter