Izvor: Kurir
14.07.2024 u 10:34
0

PROBLEMI U RAJU: Blogerka sve javno ispričala

Zorana Jovanović Zorannah trenutno živi sa svojim dečkom Elojem Rumom u Holandiji, odakle je otkrila mnoge stvari o njihovom zajedničkom životu. Tako znamo da je Eloj bio oženjen i da ima ćerku, kao i da je sa bivšom ženom u dobrom odnosu. Ili se barem tako činilo.

Zorannah je objasnila da su oni, barem trenutno, dobili novog psa, pored belog pomeranca Aspena kog ona ima već nekoliko godina.

NISAM OPTEREĆENA IZGLEDOM ALI OSLUŠKUJEM SVOJE TELO: Ovako Dragana Kosjerina započinje svoj dan

– Mun nije bio planiran i nije beba. Mun je Elojev i Lisin (njegova bivša žena) pas koji ima sedam godina. Njih dvoje imaju dva psa, ovo je jedan – objasnila je Zorannah i dodala:

– Uglavnom, Ber manje više, ali Mun nikako nije bio srećan sa njima (sa Lisom i njenim sadašnjim mužem), nije dobijao dovoljno pažnje. Mislim da ljudi nisu svesni koliko pomeranci traže pažnje i ljubavi i koliko vole da budu gazde u kući. Pomeranci važe za „buži“ pse jer svi znaju koliko koštaju i onda ih svi hoće, osim što su preslatki, jer ljudima kao daju neki „status“, ne znam ni kako da opišem tu nebulozu.

Kako je dalje ispričala, pas je pobegao u jednom trenutku iz kuće Elojeve žene, pa su ga tražili satima.

– Ovaj gospodin se isto tako malo ne miriše sa Lalom (Elojevom ćerkom), Lala njega onako, nije da ga ne voli, ali nisu baš najbolji prijatelji. Uglavnom, Mun je upao u tešku depresiju i pobegao je od Lise, nismo mogli da ga nađemo, pošto smo i mi išli, tražili smo ga skoro pet sati. Ja sam Eloju rekla prvo ako ga ne nađemo, ubiću vas sve, odnosno ne njega nego „drugu stranu“. A druga stvar koju sam rekla je da, ako ga nađemo, ide kući sa nama. Aspen je trenutno u Beogradu, zato smo uzeli Muna da vidimo da li će mu više prijati da bude kod nas i u roku od dva dana pas promeni karakter – kaže influenserka.

Ona je potom objasnila da nije sigurna kada će otići po svog psa, te da joj je bitno da vide kako će se njih dvojica slagati i istakla da je Aspen prioritet u celoj priči za nju.

– Ako Aspenu ne bude odgovaralo, bude ljut i neraspoložen, nećemo zadržati Muna, iako sam se ja već zaljubila u njega i apsolutno ne želim da ga dam, ali Aspen je moj prioritet jer ovo, na kraju dana, do juče nije bio moj pas. Lisa je iz fazona „vi znate da on kod mene ne može nazad“, u njen „boot camp“, uopšte neću da pričam na tu temu. Nadam se da će sve biti dobro i da ćemo moći da ga zadržimo – ispričala je ona u svom vlogu na Jutjubu.

Do kraja videa nismo videli razrešenje situacije sa psom, pa je pretpostavka da do tada još ništa nisu rešili.

Inače, kako je u prethodnom vlogu ispričala, Zorannah i Eloj će verovatno napustiti Holandiju. On je, naime, trebao dve godine da igra u svojoj rodnoj zemlji, ali samo posle godinu dana će, najverovatnije, raskinuti ugovor sa klubom jer je došlo do unutrašnjih problema u vlasništvu, te oni nemaju čime da ga plaćaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter