Izvor: Informer
14.07.2024 u 11:16
0

TELO ATENTATORA NA KROVU POSTROJENJA: Objavljen šok snimak

Pojavio se snimak na kojem se vidi telo koje se nalazi na krovu.

Tomas Metju Kruks pucao je na Donalda Trampa koji je imao predizborni skup u gradiću Batler u Pensilvaniji. Bivši predsednik i aktuelni predsednički kandidat je pogođen u uvo, a Kruks je likvidiran od strane pripadnika Tajne službe.

TRAMP ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Pojavio se snimak Trampa s leđa pre nego što je upucan!

Američki mediji objavili su snimak na kojem se vidi kako se Kruks namešta i puca na Trampa, a neko ga po imenu doziva i govori mu da siđe.

Sada se pojavio i snimak iz vazduha na kojem se na krovu jednog postrojenja vidi telo atentatora. Ovaj video objavio je Skaj njuz, a na krovu se vidi beživotno telo i puška.

Skaj njuz je objavio snimak postrojenja iz vazduha nakon likvidacije atentatora, na kom se vidi telo koje se nalazi na krovu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter