Izvor: Kurir
14.07.2024 u 11:44
0

SNAJPERISTI NA KROVU SE TRGLI: Bili su šokirani kad su čuli hitac

U trenutku kada se začuo hitac, ispaljen ka bivšem predsedniku SAD Donaldu Trampu, snajperisti raspoređeni na krovu su se trgli.

Pojavio se snimak na kojem se vide snajperisti i zvaničnici Tajne službe SAD u trenutku kad je pucano na republikanskog kandidata Trampa. Obojica su se vidno trgla u trenutku kad se čuju pucnji, da bi tek kasnije reagovali.

OVAJ POTEZ JE IZAZVAO VELIKU PAŽNJU MEDIJA: Vojnici objavili nesvakidašnji prizor sa fronta

Tajna služba je saopštila da je očigledan pokušaj ubistva Donalda Trampa uključivao „više hitaca (ispaljenih) ka bini sa povišenog položaja izvan mesta mitinga“.

Na bini, zvaničnici tajne službe obaraju Trampa dok se čuju pucnji, dok snajperisti na obližnjem krovu reaguju tek naknadno. Viđeni su kako ciljaju na naoružanog napadača tek nakon što su na mitingu odjeknuli pucnji.

Atentatora su kasnije uhvatili i neutralisali službenici Službe bezbednosti.

Pucnjava se dogodila ubrzo nakon što je Tramp izašao na binu na svom poslednjem predizbornom skupu. On je napravio grimasu i uhvatio se rukom za desno uvo, a krv mu je ubrzo bila vidljiva na licu.

Okrenuo se prema gomili i više puta podigao pesnicu dok su ga bezbednosni zvaničnici okružili, u onome što će postati ikona.

 

„Pogođen sam metkom koji mi je probio gornji deo desnog uha“, kasnije je Donald Tramp objavio na Truth Social.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter