Izvor: Direktno
14.07.2024 u 11:58
0

AKO NOVAK POBEDI, NEĆU BITI IZNENAĐEN: Vilander iznenadio mnoge svojom predikcijom za finale

Novak Đoković i Karlos Alkaraz sastaće se u finalu Vimbldona ove nedelje od 15 časova, a prognozu je dao i Mats Vilander, nekadašnji prvi teniser sveta.

Šveđanin je dao prednost Đokoviću, što je mnoge iznenadilo, budući da je Vilander poznat kao jedan od najvećih kritičara najboljeg srpskog tenisera.

HOROR NA PRIJATELJSKOJ UTAKMICI: Jezive vesti iz grčkog sporta

– Moja predikcija je teška, ali videli smo da su obojica odigrali po šest mečeva i mislim da ako Novak pobedi u ovom finalu, to neće biti iznenađenje. Za mene je on i dalje najbolji igrač na travi, pogotovo u ovoj eri u kojoj nema Rodžera Federera. Samo nekoliko tenisera zna kako da igra dobar tenis na travi, a on je daleko najbolji. Rekao bih da su šanse 51-49 za Novaka, ali neću se iznenaditi ako bude isti rezultat kao prošle godine, samo ako ovoga puta Đoković bude taj koji će slaviti – rekao je Vilander za Eurosport.

Da podsetimo, Đoković je i prethodne sezone igrao u finalu Vimbldona protiv Alkaraza. Tada je Španac bio uspešniji sa 3:2 u setovima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter