Izvor: Kurir
15.07.2024 u 07:57
0

KAD SHVATIŠ KOLIKO SI BOGAT: Anabela Atijas se pohvalila svojim sestrama

Anabela Atijas odrasla je u Bosni i Hercegovini, a posle razvoda njenog oca i majke, otac Ahmed se ponovo oženio i dobio ćerku Aidu.

– Kad shvatiš koliko si bogat! Evo ovoliko! Sestra po tati Aida, i sestra po mami Romanela. Sestre! Moje sjajne zvezdice – napisala je pevačica u opisu.

TELO PAMTI ALI SE MORA VODITI RAČUNA: Tea Tairović otkrila kako brine o svom izgledu

Njihovu sliku odmah je prokomentarisala Anabelina ćerka:

– Prelepe moje – napisala je Nina Đogani.

Zanimljivo je da se i Anabelina sestra Aida takođe bavi javnim poslom. Ona je glumica po profesiji i prilično je slavna i poznata u Bosni i Hercegovini. Igrala je u mnogim predstavama, a postala je popularna posle uloge u seriji „Seks i selo“. Igrala je i glavnu ulogu u filmu „Hiljadarka“.

Anabela je često isticala kako joj je porodica najvažnija na svetu i njena najveća podrška i koliko je ponosna na svoje sestre.

Podsetimo, ona je nedavno gostovala u emisiji kod svoje ćerke Lune gde se prisetila odrastanja i velikog gubitka koji je preživela u mladosti.

– Nažalost, imala sam veliki gubitak. Na najgori mogući način sam izgubila veliku ljubav. On je poginuo i ja sam se preselila u Beograd. Moj dolazak u Beograd bio je traumatičan. Nisam imala nikakav kontakt s roditeljima, nisam imala gde da se vratim, rat je počeo preko noći, nisam više imala ni život u Švajcarskoj gde sam živela i išla u školu… U Švajcarskoj sam živela bajku, imala sam predivnog dečka, lep stan, putovali smo, kupovali… Raj. Odjednom se to promenilo. Ja više nisam imala ni kuću ni zemlju – ispričala je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter