Izvor: SPUTNIK
15.07.2024 u 15:55
0

NEVEROVATNA IZJAVA MEDVEDEVA: Tramp sigurno pobeđuje, ako ga ne ubiju

Pratite nas Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev siguran je da će Donald Tramp pobediti na izborima za predsednika SAD.

„Već je sada pobedio, ako ga ne ubiju“, napisao je Medvedev na na Iksu.

Američki predsednički kandidat Donald Tramp je u subotu prekinuo javno obraćanje na mitingu u Pensilvaniji zbog pucnjave. Političara je nakon pokušaja atentata evakuisalo obezbeđenje. Tramp je kasnije izjavio da je pogođen u uho i da je izgubio mnogo krvi.

AKO EVROPA ŽELI MIR, MORA DA RAZVIJE PROMENU SVOG POLITIČKOG KURSA!

Američka tajna služba saopštila je da je ubila osumnjičenog koji je ispalio nekoliko hitaca prema bini. U pucnjavi je poginuo jedan od gledalaca, pedesetogodišnji bivši vatrogasac, a dve osobe su teško povređene.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter