Izvor: kurir
15.07.2024 u 20:11
0

VILANDER SAD PREŠAO NA ALKARAZA: Novakov čuveni kritičar našao novu „žrtvu“!

Mats Vilander čuveni teniski analitičar poznat po svojim komentarima o Novaku Đokoviću sada je analizirao Karlosa Alkaraza, šampionu Vimbldona.

Alkaraz je ubedljivo savladao Đokovića u finalu Vimbldona u tri seta i sada sa svega 21 godinom, več ima četiri Grend slem trofeja.

NEVEROVATAN PUT DO ZVEZDA HEROJA EURA: Otac zidar i majka konobarica TEŠKOM mukom se dokopali Španije

„Karlos Alkaras je sada treći najmlađi igrač koji je osvojio četiri Grend slem turnira, posle mene i Bjorna Borga. Ali, šta nam se desilo? Sa 25 godina, Bjorn i ja smo se slomili i zamalo prekinuli karijeru. Tenis nam više nije bio najvažnija stvar u životu. Zato mislim da će mu sledećih pet, šest godina biti od suštinskog značaja. To što je pobedio tako mlad nije iznenađujuće“, napisao je Vilander u svojoj kolumni za francuski „Ekip“ i dodao:

„Bio je mentalno jak i kao klinac, kasnije tinejdžer. Ali ova titula na Vimbldonu je eksplozija. Gotovo da nije reagovao na ovaj podvig. Da ne shvata šta je postigao. Moraće da odgovori na čitav niz pitanja: šta želim da postignem? Osvojiti što više Grend slemova? Ostati broj jedan 15 godina zaredom? Biti konkurentan sa 37? Osvojiti kalendarski Slem?„, navodi Vilander.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter