Izvor: kurir
15.07.2024 u 21:53
0

„ONI SU BLISKE KOMŠIJE“: Nikome nije jasno kako je došlo do krvavog pira otkriva rođak ubijenih u Majdanpeku

"Čuo sam da su se Rade i P. P. posvađali zato što mu je P. P. zapalio stričevu štalu. U toj štali nema nikog, ali Rade tu čuva drva. Nakon toga Rade se naljutio na njega", kaže rođak ubijenog Radeta kog je komšija upucao u selu Topolnica kod Majdanpeka.

Kako dalje priča rođak, Rade i Rumena imaju ćerku. Rade je, prema njegovim rečima, tog dana otišao u štalu po drva, tu je bio i osumnjičeni i Rade mu je nešto rekao, nakon čega je osumnjičeni uzeo pušku i krenuo da puca.

UBICA BRAČNOG PARA KOD MAJDANPEKA SE KRIJE U ŠUMI: Helikopter i dron nadleću selo, ima još ranjenih
Oni su, tvrdi, bliske komšije, žive 200 metara jedan od drugog, družili su se, pa nikome nije jasno kako je došlo do krvavog pira.

– Nije mi jasno što bi P. P. to učinio. On ima četvoro dece, tri sina i jednu ćerku, oni ne žive sa njim, ima osmoro unučića. Međutim, ostao je sam da živi na brdu kada mu je jesenas umrla žena – objašnjava rođak i dodaje da je osumnjičeni odbijao da se preseli kod dece, da je želeo da samuje, te se nije preterano družio sa ostalim komšijama.

– Na traktoru je pored Radeta bio sin njegove sestre od tetke koji je pobegao sa vatrogascima. Zvao sam jutros Radeta da dođe kod mene na slavu ali mi se nije javio. Zvao sam ga opet danas popodne, al tad nije bio dostupan. Mislio sam da nešto radi, kad ono malopre me zovu i kažu mi da su ubili njega i Rumenu – priča rođak.

Na licu mesta su jake policijske snage, a u potragu za ubicom uključile su se i helikopterska jedinica MUP.

U selo Topolnica pristigle su pored specijalnih ekipa policije sa pancirima i vatrogasne ekipe kao i hitna pomoc. Prilaz je blokiran, a prema nezvaničnim informacijama ubica jos nije uhapšen.

Kako se saznaje, pušten je dron sa termovizijskom kamerom jer je noć već pala a teren, gde bi mogao da se sakrije ubica, nepregledan i obrastao šumom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter