Izvor: ALO
15.07.2024 u 22:45
0

PRIPADNICI SAJ-A LIŠILI ŽIVOTA DVOSTRUKOG UBICU

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice večeras neutralisali dvostrukog ubicu iz sela Topolnica, kod Majdanpeka.

“Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice neutralisali su večeras dvostrukog ubicu P.P. (1935), koji je u selu Topolnica, kod Majdanpeka, iz puške ubio bračni par R.J. (1955) I R.J. (1956), i ranio M.N. (1965).

„ONI SU BLISKE KOMŠIJE“: Nikome nije jasno kako je došlo do krvavog pira otkriva rođak ubijenih u Majdanpeku

I pored pokušaja pregovora i bacanja suzavca i šok bombi, lice nije želelo da se preda, već se sa puškom u ruci suprotstavilo policiji, nakon čega su ga, u skladu za Zakonom o policiji i Pravilnikom o policijskim ovlašćenjima, pripadnici SAJ-a lišili života,” izjavio je Dačić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter