Izvor: bsc happy
16.07.2024 u 10:00
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Ako Tramp pobedi, svima će nam biti bolje!

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

Politikolog Olga Ravasi

– Ovo je zaista bez presedana, čak je i čudo što se pojavio u ovakvim uslovima. Onog trenutka kada je pucano na njega nažalost ali onog trenutka kada je on ustao sa krvavim licem i rekao svojim pristalicama „fight“ i da su oni svi bili pribrani i uzvratili „SAD, SAD“, to je momenat koji će definitivno ostati zabeležen u istoriji.

Političar Mr Nebojša Obrknežev

– Retko danas možemo reći za određene državnike da su suverenisti, takođe isto tako retko možemo reći za određene državnike da prosto žele da učine svoje zemlje onakvim kakve bi trebale da budu…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter