Izvor: Kurir
16.07.2024 u 12:57
0

VULIĆ: „Imamo jedinstvenu priliku da vidimo da li su Srbi jedinstveni i koliko misle o Republici Srpskoj“

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je za Srnu da će se na današnjoj sednici videti "svačiji trag u snegu", odnosno da li su poslanici dostojni predstavnici i zaštitnici Republike Srpske ili će otvoreno pokazati svoju povezanost sa strancima i Bošnjacima.

– Danas, kada na dnevnom redu bude zahtev za smenu ministra bezbednosti u Savetu ministara Nenada Nešića svako od nas će pokazati kom jatu pripada – Republici Srpskoj ili stremi ka unitarnoj BiH i zagrljaju stranaca – istakla je Vulićeva.

MUŠKARAC PRETIO DA ĆE UKUĆANE RAZNETI BOMBOM: Policija sprečila nezamislivu tragediju, pronađena gomila oružja

Ona je navela da, prema Poslovniku o radu, Nenad Nešić neće biti smenjen ako u Predstavničkom domu bude 10 srpskih glasova protiv zahteva za njegovu smjnu i zato je ovo još jedan veliki ispit za srpski narod i Republiku Srpsku.

– Imamo jedinstvenu priliku da vidimo da li su Srbi jedinstveni i koliko misle o Republici Srpskoj, a koliko o svojim nalogodavcima. Danas će se najbolje videti i ko sedi u Parlamentarnoj skupštini zarad Republike Srpske, a ko zarad uskostranačkih interesa – ukazala je Vulićeva.

Ona je podsetila da su sve bošnjačke stranke svoje jedinstvo pokazale kada je na dnevnom redu bila smena Zukana Heleza, a danas će javnost videti da li Srbi konačno mogu da sa sebe skinu okove srpskog prokletstva – nejedinstva, ili će pokazati da su dostojni predstavnici i zaštitnici srpskih nacionalnih interesa i Republike Srpske.

– Današnje glasanje nije samo glasanje za ili protiv smene ministra Nešića, već za ili protiv Republike Srpske – konstatovala je Vulićeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter