Izvor: KURIR
16.07.2024 u 16:10
0

JELENA KARLEUŠA PEVA NA SVADBI: Popela se na stolicu pa zagrmela sa numerom SINANA SAKIĆA

Jelena Karleuša već dve decenije je deo domaće javne scene. Iako je ćerka poznate majke, Divne Karleuše, svoju muzičku karijeru gradila je postepeno i temeljno.

Iako je više puta istakla da se vreme promenilo, te da mladi pevači više ne moraju da započinju karijere u kafanama i na privatnim veseljima, te bila strikno protiv toga, sada je isplivao u javnost snimak sa jednom privatnog veselja na kom se upravo ona latila mikrofona.

@estradni_hunter_007 #fyp #jelenakarleusa ♬ original sound – Estradni Hunter 007

Naime, Jelena je više puta naglašavala da nije nikada pevala u kafanama, ali je ovog puta očigledno napravila presedan, pa se navodno na jednoj svadbi na kojoj je bila počasni gost latila mikrofona i dovela atmosferu do usijanja.

DA LI STE SPREMNI ZA NOVI HIT NEDE UKRADEN? Letnja atmosfera dostiže svoj maksimum

Gosti su sa oduševljenjem pozdravljali Karleušu kada se pojavila u svečanoj sali, a potom je diva uzela mikrofon i zapevala pesmu Sinana Sakića „Sudbina me na put šalje“.

Jelena se u jednom momentu i popela na stolicu, dok su se gosti veselili i pevali sa njom u glas.

Sa njom je bila i njena koleginica Sneki, a snimak koji je objavljen je ubrzo postao viralan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter