Izvor: SPUTNIK
17.07.2024 u 16:11
0

TRAMP: Bajden „venčao″ Rusiju i Kinu -pridružili im se i Iran i Severna Koreja

Politika aktuelne američke administracije dovela je do toga da se Kina združi sa Rusijom, Iranom i Severnom Korejom, sadašnji svet je postao potpuno drugačiji u odnosu na pre tri godine, rekao je Donald Tramp u intervjuu za Blumberg.

je mogla da se desi jer je (predsednik Džozef) Bajden glup čovek. Naterao je Rusiju i Kinu da se ′venčaju′. ′Venčali su se′. Zatim su uzeli i svog mlađeg brata Iran, a potom i Severnu Koreju. Ne treba im niko drugi“, rekao je političar.

Svet je sada, po njegovom mišljenju, veoma opasan. Bivši predsednik je rekao da je zabrinut za narednih pet meseci do predsedničkih izbora u SAD.
„Da, mislim da bi sve ovo moglo da se završi Trećim svetskim ratom“, rekao je Tramp, nazvavši Bajdena „nesposobnim“.
Ruske vlasti kažu da SAD vode rat protiv Rusije rukama Ukrajine, pokušavajući da nanesu strateški poraz. Moskva osuđuje vojnu pomoć Zapada Kijevu, istakavši njegovu umešanost u sukobu.
Predsednik Vladimir Putin izjavio je da saradnja Rusije i Kine na međunarodnoj areni doprinosi formiranju pravednog svetskog poretka. Ruski lider naziva kineskog predsednika Si Đinpinga prijateljem, a odnose dve zemlje opisao je frazom „Rus i Kinez su zauvek braća“.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter