Izvor: Kurir
18.07.2024 u 10:08
0

IMA MAJKU, OCA I SESTRU: Policajac koji je ubijen u Loznici bio u Žandarmeriji

Nikola Krsmanović (34) pripadnik MUP-a koji je sinoć ubijen u Loznici, bio je policijski službenik Stanice granične policije Trbušnica.

U MUP-u radi od 2009. godine, završio je SŠUP u Sremskoj Kamenici, a od 2012. bio je pripadnik Beogradskog Odreda Žandarmerije.

POBEGAO IZ ZATVORA NA KOSOVU: Migrantskim rutama pokušao da prebegne u EU

Stradali policajac je inače iz sela Jarebica u koje je odlučio da se vrati, a doskora je bio pripadnik Žandarmerije. Neoženjen je, ima majku, oca i sestru.

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, podsetimo, rekao je da je na licu mesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan (33) i nemačka lična karta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter