Izvor: Kurir
19.07.2024 u 13:38
0

BLOGERKA I NARKO DILER UHAPŠENI ZBOG POMAGANJA OSUMNJIČENOM ZA UBISTVO POLICAJCA!

Ivana R. koja je juče uhapšena u Mladenovcu zbog sumnje da je sa suprugom Zoranom R., kom su lisice stavljene u Bijelijini pomagala osumnjičenom za ubistvo policajca Nikole Krsmanovića i ranjavanje njegovog kolege Vjekoslava V. u Loznici, na društvenim mrežama se predstavljala kao influenserka.

– Sumnja se da su njih dvoje zajedno dogovorili transport osumnjičenog Fatona Hajrizija koji je u bekstvu i za njim se traga zbog sumnje da je u Loznici ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio njegovog kolegu Vjekoslava I.

NE ZNAM KAKO ĆU BEZ NJEGA: Ispovest majke ubijenog policajca

Njen suprug Zoran R. od ranije je poznat policiji pošto je pred Specijalnim sudom u Beogradu zbog trgovine drogom bio osuđen na osam godina zatvora, ali je pobegao i za njim je takođe bila raspisana poternica. Kod sebe je, prema nezvaničnim informacijama, imao dokumenta na ime Marko Marković.

 Ivana živi u Mladenovcu i ima troje dece. Venčali su se 2020.

Ivanu R. na društvenoj mreži Instagram prati skoro 12 hiljada ljudi, a ona uglavnom savetuje mame kako da zarade od kuće. U jednoj objavi pomenula je i supruga.

– Sa 18 ghodina sam zatrudnela i napustila školu, radila sam u noćnim klubovima kao hostesta. Kasnije sam srela čoveka svog života, udala se i rodila još dvoje dece, on radi u inostranstvu – rekla je između ostalog u javnom videu i naglasila da je „prošla i raj i pakao“.

Inače, na Fejsbuku je objavila samo dve fotografije sa suprugom.

Njen muž, podsetimo, bio je uhapšen u martu 2019. i to kao mozak kriminalne grupe od koje je na graničnom prelazu Gradina zaplenjena 1,1 tona marihuane.Sa Zoranom R., tada je navodno uhapšena i njegova tadašnja izabranica Danijela D.

– Šverc su, kako se sumnjalo, organizovali Zoran R. i njegova tadašnja partnerka Danijela D. U kamionima kojima je droga prevožena napravljeni su bunkeri. Njen zadatak je bio da iznajmljuje kamione i traži vozače, dok je Zoran R. bio mozak svake akcije. Narkotici su putovali iz Srbije preko Bugarske u Tursku, koja je bila krajnja destinacija – otkrio je tada izvor.

Kako je otkriveno prilikom hapšenja, kod sebe je imao falsifikovana dokumenta, a taksista koji je vozio Hajrizija za kojim se traga, posle hapšenja je ispričao da mu je on rekao da ide kod izvesnog Marka Markovića „koji je vlasnik hotela u Bijelijini“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter