Izvor: kurir
20.07.2024 u 12:48
0

OTKRIVEN JOŠ JEDAN PROPUST TAJNE SLUŽBE: Atentator na Trampa koristio dron

Tomas Metju Kruks, koji je pokušao da ubije republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa, koristio je dron kako bi istražio područje nekoliko sati pre početka predizbornog skupa u Pensilvaniji, piše En-Bi-Si njuz pozivajući se na Vol Strit Džurnal.

Dron sa kamerom je omogućio 20-godišnjem Kruksu da dobije pogled odozgo, što mu je možda pomoglo da isplanira napad, rekao je izvor.

Prema njihovim rečima, Kruks je pucao više puta, a ovo je bio samo jedan od načina na koji se pripremao za pucnjavu, gde je Tramp držao govor. Kako pišu strani mediji, ovo je još jedan dokaz „upečatljivo velikih pogrešnih procena službi bezbednosti“, koje su se zamalo završile smrću bivšeg predsednika.

Policija je primetila Kruksa sat vremena pre događaja. On se šetao u okolini gde se skup održavao, a nosio je ranac.

Uobičajeno je da Tajna služba zabranjuje dronove u oblastima koje obezbeđuju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter