Izvor: KURIR
20.07.2024 u 14:27
0

NEZAPAMĆEN VANDALIZAM U CRNOJ GORI: Grupa mladih demolirala automobil, a onda ga prevrnula na krov

U naselju Rakite u Kotoru na ulazu kod stadiona "Bokelja" sinoć se dogodio neviđeni vandalizam kada je grupa mladih ljudi iz nepoznatog razloga demolirala regularno parkirani automobil, sa kojeg su skinuli registarske tablice, polupali stakla, pokrali delove, a potom auto prevrnuli na krov.

Prema rečima jednog od meštana Rakita, vlasnik automobila je iz Srbije, a automobil je kupio pre nekoliko dana.

„Čovjek je ostavio auto na tom mestu prije par dana, regularno parkirano jer je u Stolivu radio na nekoj građevini, gde je i spavao. Kada je sinoć došao da uzme auto i ode u Budvu gde inače živi, bio je malo je reći šokiran prizorom koji je zatekao. Ovo je užas i za ne verovat gde živimo i kakvu omladinu imamo“ komentar je ovog Kotoranina.

Slučaj je prijavljen policiji, koja je izašla na lice mesta i obavila uviđaj, a za sada nije poznato da li su identifikovani počinioci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter