Izvor:
20.07.2024 u 14:56
0

KARLEUŠA VAN SEBE: Jelena prekinula odmor i hitno se oglasila, ne može da sakrije tugu

Pop diva Jelena Karleuša veliki je borac za ljudska prava, ali i prava životinja.

Jelena godinama unazad apeluje na javnost da smanji konzumaciju životinjskog mesa i da ljudi pređu na organsku hranu, a sada je to ponovo uradila na svom Instagramu.

ZBOG POVREDE SE SRUŠILA NA NASTUPU: Maja Berović otkrila šta se desilo

Karleuša se obratila i roditeljima u Srbiji i apelovala na njih da i svoju decu

 

karleusastar
instagram screenshot

 

– Učite decu milosti prema svim živim bićima! Učite decu da poštuju svačiji život! Učite decu da ne jedu mučki ubijene životinje! Pokažite im na svom primeru kako se poštuju sva živa bića na planeti, jer deca su vaše ogledalo! Deca moraju da budu spas ove planete! – napisala je Jelena na svom Instagramu.

JK slavi razvod na luks destinaciji

Jelena Karleuša otputovala je u Atinu, gde je iznajmila vilu na obali mora u sklopu najluksuznijeg hotela sa pet zvezdica u Eginskom zalivu, a za ovo luksuzno iskustvo izdvojila neverovatnih 40.000 evra.

Naš portal došao je u posed fotografija i video snimka prestižnog kompleksa u kom pop zvezda boravi, te ja jasnije nego ikada da je rešena da napuni baterije kako dolikuje.

Kako je i sama najavila, mukotrpni projekti, tri velika koncerta i nastupi širom regiona umorili su je dovoljno da stopira posao na nekoliko nedelja i iskešira luksuzno letovanje kako bi provela što kvalitetnije vreme sa naslednicama Atinom i Nikom, i tetkom Danijelom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter